Grid

shows list of posts, pages, images, products and any custom post types!

Blog Posts

Ingrijirea aparaturlui dentar

Igiena dentară este deosebit de importantă pe toată durata tratamentului ortodontic cu aparat fix, astfel că purtătorul unui asemenea aparat este obligat să perieze dinţii corect şi după fiecare masă. Periajul dentar se efectuează astfel: suprafetele dentare pe care s-au aplicat brackeţii vor fi periate prin mişcări orizontale, cu perii perpendiculari pe suprafaţa dintelui, dar…

Etapele montarii aparatului dentar

Consulatatia primara:   Dupa completarea fisei de consulatatie, se va realiza examinarea propriu-zisa. Vi se va explica necesitatea inceperii sau temporizarii tratamentului precum si riscurile care pot sa apara in absenta acestuia. Pacientul este incurajat sa isi exprime propriile dorinte si asteptari in ceea ce priveste rezultatul tratamentului. Tot la prima…

Probleme cu articulatia temporo mandibulara

Cazuri
0
Ti se tocesc dintii, ai dureri in zona preauriculara, dureri de cap frecvente? Toate aceste semne sunt strans legate de o ocluzie( muscatura) incorecta. Folosirea unui articulator pentru diagnosticarea problemelor de ocluzie este cea mai avansata si corecta metoda. Ortodontia inseamna mult mai mult decat alinierea dintilor!

Galleries

Pages

Portfolios

Project Example 1 – Magazine

Mockups

Project Example 1 – Square Book

Mockups

Project Example 1 – Notebook

Mockups

Project Example 1 – Paper Pouch

Mockups

Project Example 1 – Cards

Mockups

Project Example 2 – Business

Mockups

Project Example 3 – Nature

Video

Project Example 4 – Vimeo

Video

Testimonials

A meritat sa port 2 aparate dentare, chiar si dupa 30 de ani, chiar si in timpul a doua sarcini. Iar asta datorita d-nei Dr. Oana Paunescu, care cu profesionalism, rabdare si buna dispozitie m-a incurajat pe parcursul celor 3 ani si m-a ajutat sa pot avea o dantura care sa-mi apartina complet, fara sa fie nevoie sa apelez la implant dentar (aveam un canin ce statea de foarte multi ani ascuns in cerul gurii). Cu toata increderea, recomand!

AH Draghiciu

Va multumesc pentru profesionalismul si devotamentul de care ati dat dovada in experienta de 3 ani pe care am avut-o in lumea ortodontiei. Zambetul pe care il am acum e foarte increzator si plin de optimism! In sfarsit un “eu” implinit!

Iancu Marius

Scurt si la obiect: recomand cu caldura! Dr. Oana Păunescu realizează cele mai bune tratamente ortodontice si este cea mai meticuloasa si corecta persoana, din punct de vedere profesional. Este foarte atenta, empatica si este acel tipar de medic care iti explica exact fiecare etapa din tratamentul ortodontic. Respecta planul de tratament întocmit inițial si este foarte atenta la detalii. O recomand cu caldura:)

Bianca Zupcaru

Recomand din suflet cu toata increderea! Un medic specialist ortodont excelent ce lucreaza cu profesionalism si dedicatie pentru rezultate perfecte!
Va multumesc din suflet pentru ca m-ati facut sa zambesc mereu fara sa mai am vreo retinere! Va pup si va imbratisez!

Madalina Crismariuc

Multumesc mult pentru tot ce ati facut pentru mine d-na doctor Oana Păunescu si d-na asistenta Ramona Lemnaru!!! Multumesc pentru profesionalismul si rabdarea de care ati dat dovada si nu in ultimul rand pentru tot entuziasmul cu care va faceti meseria!!! Sunteți adevărate profesioniste!!! Cu stima si respect…Razvan Lepadatu!!!

 

Razvan Lepadatu

In calitate de pacienta a d-nei dr. Oana Paunescu doresc sa-mi manifest recunostina si bucuria de a o fi intalnit. Ajunsa la finalul tratamentului ortodontic stabilit de dumneaei, ma pot mandri cu zambetul pe care mi l-am dorit de foarte multa vreme. Ii multumesc pentru meticulozitatea, rabdarea si caldura de care a dat dovada si o recomand cu toata increderea, fiind un medic orientat catre pacient si determinat in a obtine rezultate perfecte.

Roxana Petre

O recomand cu incredere pe doamna Paunescu! Ieri mi-am dat jos aparatul dentar dupa mai bine de trei ani de purtat, iar rezultatul este miraculos! Acum trei ani exista posibilitatea ca dantura mea sa cauzeze probleme de sanatate, insa astazi nu numai ca dantura mea are un aspect placut, ci si sanatatea mea nu mai este pusa in pericol de aceasta, totul datorita d-nei dr. Paunescu.

Sely Bota

Sunt foarte recunoscătoare și o spun cu toată încrederea că doamna doctor Oana Păunescu merită toate aprecierile, atât dânsa cât și restul personalului. Am un zâmbet absolut minunat care a meritat tot efortul și toată așteptarea. Sunt extrem de încântată de rezultatul final. Recomand cabinetul cu toată încrederea și mă bucur din inimă să zâmbesc zilnic și să port cu mândrie munca, răbdarea și profesionalismul unor oameni care își merită mulțumirile! ?

Oana Atanasiu

Products

Menu