Ingrijirea aparaturlui dentar

Igiena dentară este deosebit de importantă pe toată durata tratamentului ortodontic cu aparat fix, astfel că purtătorul unui asemenea aparat este obligat să perieze dinţii corect şi după fiecare masă. Periajul dentar se efectuează astfel: suprafetele dentare pe care s-au aplicat brackeţii vor fi periate prin mişcări orizontale, cu perii perpendiculari pe suprafaţa dintelui, dar…

Etapele montarii aparatului dentar

Consulatatia primara:   Dupa completarea fisei de consulatatie, se va realiza examinarea propriu-zisa. Vi se va explica necesitatea inceperii sau temporizarii tratamentului precum si riscurile care pot sa apara in absenta acestuia. Pacientul este incurajat sa isi exprime propriile dorinte si asteptari in ceea ce priveste rezultatul tratamentului. Tot la prima…

Probleme cu articulatia temporo mandibulara

Cazuri
0
Ti se tocesc dintii, ai dureri in zona preauriculara, dureri de cap frecvente? Toate aceste semne sunt strans legate de o ocluzie( muscatura) incorecta. Folosirea unui articulator pentru diagnosticarea problemelor de ocluzie este cea mai avansata si corecta metoda. Ortodontia inseamna mult mai mult decat alinierea dintilor!

Disjunctie

Cazuri
0
Disjunctia (expansiunea maxilarului) corecteaza problemele de muscatura, mareste spatiul pentru eruptia dintilor definitivi si imbunatateste respiratia nazala a copilului, ajutand la dezvoltarea armonioasa a fetei!

Tratament ortodontic in cazul unei ocluzii

Cazuri
0
Pierderea unui dinte aduce in timp modificari ale muscaturii pe zona laterala, cu impact asupra sanatatii intregii dentitii! Tratamentul ortodontic este metoda cea mai conservativa de a redresa ocluzia.
Menu